Gastinfo

Ik ben uitgenodigd, waarom?

Wij nodigen gasten uit van wie we denken dat ze een waardevolle aanvulling kunt leveren op een door ons geagendeerd onderwerp. Dat kan zijn als expert, als voor- of tegenstander, als onafhankelijk denker of juist als buitenstaander met een geheel eigen blik.

Ik ben uitgenodigd, wat kan ik verwachten?

StadsSalons zijn besloten discussies of presentaties over relevante maatschappelijk of culturele onderwerpen in goed gezelschap en altijd omlijst met lekker eten en drinken. We streven naar een gezelschap waarvan men waarschijnlijk een paar, maar zeker niet alle genodigden zal kennen, maar wel met grote kans dat er veel mensen bij zijn die je graag wilt leren kennen. Een uitnodiging voor een van onze salons is daarom persoonlijk en niet overdraagbaar.

Dinner F. Fukuyama 093

Ik ben uitgenodigd, wat nu?

Belangrijk voor ons is dat we op tijd weten of u onze uitnodiging wel of niet accepteert (ja/nee/misschien). Al dan niet onder voorwaarden (misschien) onze uitnodiging accepteren kan, maar is niet helemaal vrijblijvend. We koken namelijk zelf voor u en houden bij de inkoop en bereiding rekening met het aantal gasten dat komt. Accepteren betekent ook dat u onze huisregel over de confidentialiteit onderschrijft.

Kosten

Er zijn aan een StadsSalon voor genodigden geen kosten verbonden. Dat houdt zaken helder en simpel en borgt ook onze onafhankelijkheid. StadsSalon betalen we uit onze huishoudportemonnee aangevuld met een dekkingsbijdrage uit de verhuur van onze stijlkamers aan derden. Onze besloten salons zijn dus altijd gratis.

Aanmelden

Aanmelding kan alleen door middel van de link in de persoonlijke email die wij u sturen. Uw aanmelding staat als u van ons per email een bevestiging ontvangen hebt.

Privacy policy

Genodigden voor een salon worden via een link naar een afgeschermd deel van onze website geleid. Daar kan men meer informatie vinden, zich aanmelden en tevens zien wie nog meer is uitgenodigd. Wij bewaren deze contactgegevens en gebruiken verstrekte emailadressen en mobiele telefoonnummers van bezoekers en gasten voor het versturen van onze nieuwsbrief en reminders voor onze salons. Gasten krijgen in principe na afloop de contactgegevens van de andere aanwezigen.